Skaffa förbudsskyltar till industri och lokaler

Skyltar är något som underlättar vardagen en hel del både ute i trafik och för gående. Inte bara i trafiken, utan även vid farligt avfall och andra platser bör det finnas tydliga förbudsskyltar. Exempel på texter som kan stå på förbudsskyltar kan vara: utrymningsvägen får ej blockeras, mobiltelefoner ej tillåtna, eller platsen får ej beträdas av allmänheten. Skylten kommer att ha en tydlig text i en färg som väcker uppmärksamhet, vilket oftast är rött.

Samt så kommer det att vara en bild på som förtydligar budskapet. Detta ökar säkerheten för anställda, men även för allmänheten. Du som kund får en förbudsskylt som håller hög kvalitet till ett bra pris. Utbudet är stort, men för dig som vill ha en specialanpassad förbudsskylt går det bra att lägga en personlig beställning.

Över 30 års erfarenhet av förbudsskyltar.

För kontakt vid beställning eller frågor går det bra att maila till kontakt@brandservicesyd.se. Du hittar även kontaktuppgifter på hemsidan i form av mail och telefonnummer till alla anställda på företaget. Besöksadressen är Gyllegatan 7 i Trelleborg och företaget har kunder över hela Sverige, varav huvudfokus är i Skåne. Företaget har varit aktivt inom branschen i över 30 år och har hög servicenivå med fokus på att få nöjda kunder.

Vid beställning av förbudsskyltar får du som kund ett ifyllt protokoll som garanterat att alla säkerhetsåtgärder är gjorda. För dig som vill spana in utbudet finns det en webbshop på hemsidan som erbjuder lite blandade skyltar. Du hittar allt ifrån förbudsskyltar till varningsskyltar och utrymningsskyltar. Dessa fungerar för de flesta branscher och företag, samt på allmänna platser.